جهت اخذ و گرفتن ویزای چین چه مدارک مورد نیاز است ؟
 
تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

آیا شما هم می خواهید به کشور چین مسافرت کنید ؟ آیا شما هم نمی دانید که از کجا باید ویزا چین بگیرید ؟ آیا نمی دانید برای گرفتن و صدور ویزای چین چه مدارکی لازم است ؟ شما هم می خواهید به تور چین بروید ؟ با ما باشید تا جواب سوالهایتان را بگیرید.

ویزای چین , تور های چین , تور چین, اخذ گذرنامه چین, اخذ ویزای چین , تور پکن , تور شانگهای , تور گوانجو , تور شنزن ,

جهت اخذ و گرفتن ویزای چین چه مدارکی لازم است ؟

این سوالی است که بسیاری از هم وطنان ایرانی دایما می پرسند. و خوبست که بار دیگر در اینجا به این سوال توریستها و گردشگران ایرانی که مایل به مسافرت به چین به صورت شخصی و یا با استفاده از تور های چین پکن شانگهای گوانجو شنزن و یا سایر شهرهای این کشور هستند.پاسخ مربوطه را بگوییم :

برای مسافرت به چین مدارک زیر برای دریافت و اخذ گذرنامه و  ویزای چین احتیاج است:

1- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

2- اصل و کپی دعوتنامه رسمی

3- فرم پر شده مخصوص سفارت (Application Form)

4- عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

5- رزرواسیون هتل محل اقامت

6- اصل بیلط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی
 




برچسب‌ها: ویزای چین , تور های چین , تور چین, اخذ گذرنامه چین, اخذ ویزای چین , تور پکن , تور شانگهای , تور گوانجو , تور شنزن ,



درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 9235
بازدید دیروز : 349
بازدید هفته : 10129
بازدید ماه : 10649
بازدید کل : 10649
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3