قیمت ویزای توریستی چین فقط ۱۲۵ $ است
 
تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

شرایط ویزای توريستی چین

چگونه ویزای توریستی چین بگیریم ؟ چگونه ویزای چین را ارزان تهیه کنیم ؟ مدت اعتبار ویزای چین چقدر است ؟ اگر ویزا چین بگیریم اما به چین نرویم چه می شود ؟

شرایط ویزای توريستی چین

 

ویزا توريستی چین

مدت اعتبار: 1 ماه  - زمان اخذ ویزا: 7 الي 10 روز كاری –  - حداقل 5 نفر

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی چین: پاسپورت +2 قطعه عکس + مشخصات

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.

####################################################################################

قیمت ویزای توریستی چین فقط ۱۲۵ $ است

####################################################################################

چگونه ویزای توریستی چین بگیریم ؟

قابل توجه کسانی که میخواهند شرایط ویزا توریستی چین را بدانند :

حداقل اعتبار پاسپورت 7 ماه از تاريخ مسافرت  مي باشد .

اندازه عکس جهت ویزای چین 8.4*3.3 می باشد

در صورت تاخير و يا عدم صدور ويزای توریستی چین از طرف سفارت آژانس هيچگونه مسئوليتی ندارد

كنترل پاسپورت از نظر هر گونه ممنوعيت به عهده آژانس ثبت نام كننده مي باشد.

رزرو هتل و خدمات (ترانسفر، راهنما، گشت و... ) در کلیه شهرهای چین انجام می گیرد.

اگر ویزا چین بگیریم اما به چین نرویم چه می شود ؟

هیچ طوری نمی شود فقط هزینه ویزای شما از جیب تان می رود. قبل از اینکه ویزای چین را بگیرید اول برنامه هایتان را تنظیم کنید .



درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 43
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 43
بازدید ماه : 43
بازدید کل : 43
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3