مراحل اخذ ویزای چین مدت زمان و قیمت ویزای چین
 
تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

مراحل اخذ ویزای چین

برای اینکه شما بتوانید ویزای چین را دریافت کنید فقط کافیست که مدارک ویزا چین کامل باشد و همچنین شرایط اخذ ویزای چین را داشته باشید. در ضمن با تماس با ما نیز می توانید به راحتی بدون علافی ویزای چین را اخذ کنید.

مراحل اخذ ویزای چین مدت زمان و قیمت ویزای چین

مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

  1. اصل شناسنامه ایرانی
  2. اصل پاسپورت
  3. ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  4. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  5. فرم تکمیل شده ویزا

 

شرایط اخذ ویزا چین :

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از :

  1. ویزا گروهی چین
  2. ویزا انفرادی چین 
  3. ویزا تجاری چین
  4. ویزا مولتی چین

ویزا گروهی چین ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود.

ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود.

ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود.

ویزا مولتی چین ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است.

برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.

 

 

  • قیمت :

ویزا گروهی عادی ۹۵ دلار

 ویزا گروهی فوری ۱۳۰ دلار

ویزا انفرادی عادی ۱۲۵ دلار

ویزا انفرادی فوری ۱۵۵ دلار

ویزا تجاری ۲۶۰ دلار

سه ماهه تجاری دبل ۴۸۰ دلار

شش ماهه تجاری مولتی پل ۷۵۰ دلار

یکساله مولتی پل ۱۱۵۰ دلار

فرم ویزای مربوط به سفارت چین را میتوانید از آدرس زیر دانلود کنید.

http://fa.iran-chinachamber.ir/dfiles/visafile/china/china%20visa%20new%202013.pdf

برای اطلاعات بیشتر نیز میتوانید به وبسایت سفارت چین در ایران دیدن فرمایید.

ir.chineseembassy.org

آدرس سفارت چین در تهران هم به شرح زیر است که در روزهای یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه و پنج شنبه برای گرفتم ویزای چین به سفارت چین مراجعه فرمایید.

آدرس سفارت چین در تهران :خیابان پاسداران ، چهارراه فرمانیه ،نارنجستان هفتم ،شماره 15

توجه داشته باشید که امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت ویزا ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود ویزای قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.  

 

 

 



درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 372
بازدید دیروز : 155
بازدید هفته : 10744
بازدید ماه : 11264
بازدید کل : 11264
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3