مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین
 
تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین

مسلما قبل از رفتن به تور چین یکی از مهمترین مواردی که باید دنبال انجام آن بود گرفتن ویزای چین می باشد. که این نیز برای خودش داستانی جدای از سفر به چین را دارد. قبل از هر چیز شما باید مدارک و اسنادی که در زیر می آید را برای گرفتن ویزای چین آماده کنید.که شرح این مدارک لازم را در زیر آورده ایم :
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین

  • اصل گذرنامه معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور (داشتن 3 صفحه خالي الزامي است) .
  • تکمیل فرم مشخصات فردی مسافر و اعضای اصلی خانواده مسافر به صورت کامل (حتی اگر همراه مسافر سفر نکنند) درج كدپستي ، آدرس و نشانی دقیق و شماره تلفن محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان و دانشجویان ذکر نام و نشانی محل دقیق تحصیل الزامی است. - در صورت داشتن همراه ارائه شماره کارت ملی الزامی است 
  • كپي صفحه اول و دوم شناسنامه 
  • داشتن دو قطعه عکس 6x4 تمام رخ با زمينه سفيد بدون عينك 
  • نکته بسیار مهم عکس ها نباید اسکن شده باشند 
  • نکته 1:مدت زمان اخذ ویزای عادی 8 روز کاری می باشد 
  • نکته 2: مدت زمان اخذ ویزای فوری 6 روز کاری می باشد 
  • نکته 3: قیمت ویزا برای همه سنین یکسان است 
  • نکته 4: نوع ویزا از نوع توریستی و گروهی می باشد 
  • نكته 5 : درصورت داشتن ويزاي چين در پاسپورت قبلي ، ارسال گردد 
  • نكنه 6 : جهت ويزاي 3 ماهه دبل بايد دو ويزاي قبلي و جهت ويزاي 6 ماهه بايد چهار ويزاي قبلي در پاسپورت باشد 
  • نكته 7 : ويزاي گروهي چین حداقل 5 نفر ميباشد 
  • نكته 8 : مسئوليت صدور بليط و رزرو هتل و ... قبل از صدور ويزا چین به عهده مسافر ميباشد و اين آژانس هيچگونه مسئوليتي ندارد


درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 83
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 114
بازدید ماه : 114
بازدید کل : 114
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3