تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

تور چین بهار 94

تور چین بهار 94 , تور چین , ویزای گروهی چین ارزان , ویزای توریستی چین , قیمت ویزای توریستی چین , اخذ ویزای تجاری چین , گرفتن ویزای تجاری چین , ویزای تجاری چین 94 ,نرخ ویزای توریستی چین , ویزای انفرادی چین , قیمت ویزای انفرادی چین , نرخ ویزای انفرادی چین , ویزای انفرادی چین ارزان , اخذ ویزای انفرادی چین , گرفتن ویزای انفرادی چین , ویزای گروهی چین , قیمت ویزای گروهی چین , نرخ ویزای گروهی چین , اخذ ویزای گروهی چین , گرفتن ویزای گروهی چین , ویزای توریستی چین 94 , اخذ ویزای توریستی چین , کرفتن ویزای توریستی چین , ویزای تجاری چین , قیمت ویزای تجاری چین , نرخ ویزای تجاری چین , ویزای تجاری چین ارزان , روادید چین , شرایط ویزای چین ,

 اخذ  ویزای تجاری یا انفرادی چین


این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه  اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد


تور چین

قیمت ویزای انفرادی چین 175 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 175 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است



مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت


تور چین  کلیک نمایید


قیمت ویزای گروهی چین 95 دلار

نرخ ویزای گروهی چین 95 دلار

 

تیان یا های جیا از دیدنی های چین

در تور چین 20 درباره دیدنی های چین و جاذبه های توریستی چین بسیار صحبت کرده ایم اما در این مطلب به یکی از جاذبه های چین اشاره می کنیم که کمتر در وبسایت ها درباره اش مطلب می خوانیم و کمتر درباره اش می شنویم :

خوش منظره" تیان یا های جیا " در حاشیه غربی شهر گردشگری "سان یا" قرار دارد که از حدود 23 کیلومتر از مرکز شهر فاصله دارد. در این منطقه می توانید از تماشای منظره زیبای دریای وسیع و آبی لذت ببرید و یا در ساحل آرام قدم برنید و در میان شن ها مشغول جستجوی صدف های زیبا شوید.در میان درختان نارگیل قدم بزنید و از خوردن غذاهای خوشمزه لذت ببرید. روزها شنا کنید و هنگام طلوع و غروب به تماشای خورشید بنشینید. تمامی اینها عالی و خیال انگیز هستند.

تیان یا های جیا از دیدنی های چین که کمتر دیده شده !

تیان یا های جیا از دیدنی های چین که کمتر دیده شده !

تیان یا های جیا از دیدنی های چین که کمتر دیده شده !

تیان یا های جیا از دیدنی های چین که کمتر دیده شده !

قیمت ویزای انفرادی چین, قیمت ویزای چین, ویزای چین, ویزا چین, ویزای گروهی چین, ویزای توریستی چین , سفارت چین , جاذبه های توریستی چین

ویزای چین

ویزای چین

دریافت و اخذ ویزای چین در کمترین زمان ممکن را از ما بخواهید. اخذ انواع ویزای گروهی انفرادی و ویزای تجاری ،توریستی و تحصیلی چین را به ما بسپارید.

گذری بر معماری باستانی کشور چین

معماری‌های باستانی چین با بیش از هزاران سال قدمت همواره بر هارمونی و هماهنگی تأکید داشته است که این‌ هارمونی در ارتباط با طبیعت نیز دیده می‌شود.هدف نهایی،تلفیق بشریت با آسمان و زمین و رسیدن به«هماهنگی‌ بین بشر و طبیعت»بوده است.فلسفه‌ی«یین یانگ»1که در کتاب«چنج»2آمده است.مادر فلسفه سنتی چینی لقب‌ گرفته است.عقاید آن حول محور«هماهنگی بشر و طبیعت»است.آنچه که«طبیعت»نامیده می‌شود به معنی جهان‌ خارجی،جهان طبیعی و قوانین آن است.آنچه که«بشر»نامیده می‌شود به جامعه درونی،زندگی بشری و قوانین آن‌ دلالت می‌کند.این دو طرف وابسته به هم بر همدیگر تأثیر می‌گذارند،همدیگر را به جلو می‌برند و خصوصیات برابر و مساوی دارند.اگر چه از دید مردم مدرن«طبیعت و بشر»مقوله‌های متفاوتی هستند ولیکن از نقطه نظر گسترش‌ و یکپارچگی و به هم پیوستگی در فلسفه هماهنگ و سازگار هستند.از طرف دیگر اوج کمالی که توسط معماران قدیمی‌ چینی دنبال می‌شد بصورت هارمونی کامل در مجموعه معماری هماهنگ و در ساختارهای فردی واحدهای متشکل نمود پیدا کرد.

تخصص ما برگزاری تور چین و دریافت ویزای چین می باشد.

ويزای چين- china visa

اخذ ویزای چین


برای سفر به کشور باستانی و پرتمدن چین به طور معمول از سه نوع ویزای چین استفاده می توان نمود :

1 -  ویزای گروهی چین یا ویزای توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس، گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است. وبعضی وقتا اونهای که برای بیزنس به چین می روند اگر بیش از دو نفر باشند بهتره از این ویزا استفاده کنند البته اگر بخواند ارزون تموم کنند.

کمتر از 5 نفر نمیتوان برای این نوع ویزا تقاضا نمود و هزینه برای هر نفر 120 دلار میباشد که این نوع ویزا به صرفه ترین نوع ویزا میباشد که مدت اقامت آن 40 روز میباشد

2 -   ویزای تجاری چین یا ویزای انفرادی چین

این نوع ویزای چین دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه  اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.ز

 هزینه ویزای انفرادی چین 400 دلار و مدت زمان اخذ ویزا 20 روز کاری میباشد

3 -  ویزای 6 ماه مالتی چین

با این نوع ویزا شما میتوانید به مدت 6 ماه به هر تعدادی که بخواهید وارد کشور چین شوید این نوع ویزا برای افرادی که بیشتر تجارت را انجام میدهند مناسب میباشد .

برای اخذ این نوع ویزای چین شما باید حداقل یکی دوبار قبلا سابقه ویزای انفرادی چین داشته باشید.

قیمت و هزینه این نوع ویزای چین  2،800،000 تومان میباشد و مدت زمان محیا شدن 15 روز کاری میباشد.

ویزای چین-تور چین-دیدنی های چین-جاذبه های چین-مکان های زیبای چین

ویزای چین

قبل از پرداختن به ویزای چین خوب است که بدانیم صدور روادید یا صدور ویزا به شیوه ای رسمی برای توصیف و مشخص کردن روند درخواست ویزا توسط  افرادی  که نیاز به اخذ ویزا دارند و تصمیم دارند به کشور دیگری سفر کنند و نیز برای افرادی غیر آنها که بنابه دلایلی در نظر دارند برای زمان طولانی تر بمانند و یا در  کشور دیگری اقامت کنند ، به کار  برده می شود.  به گواهینامه روادید چین معمولا ویزای چین می گویند که به  گذرنامه و یا مدرک سفر شما الصاق می گردد .در مورد کشور چین هم شما ملزم به گرفتن روادید چین و یا ویزای چین می باشید.

ویزای چین  مدرکی است که پیوست گذرنامه شما می شود و بدین گونه نشان می دهد که یکی از نمایندگان دولت یا کارمند کنسولگری چین درخواست شما را برای ورود به کشور چین و اخذ ویزای چین  را بررسی نموده و تشخیص داده است که شما واجد شرایط آن هستید که برای هدفی معقول به آن کشور وارد شوید. و می توانید ویزای چین داشته باشید.

چگونه برای تحصیل ویزای چین بگیریم ؟

برای دریافت این نوع ویزای چین ابتدا پس از پذیرش در دانشگاه های چین و گرفتن تاییدیه نهایی از هر یک از دانشگاه های کشور چین دو فرم زیر را باید پرکنید:

1.فرم اورجینال (اصلی) JW202 (کپی و یا پرینت این فرم قابل قبول نیست چرا که باید توسط دانشگاه امضا و مهر شده و قسمت های مخصوص امور اداری در آن توسط دپارتمان و دانشگاه تکمیل شده باشد)
2. اصل نامه پذیرش شما در دانشگاه مورد نظر

پس از دریافت و پر کردن هر دو فرم ذکر شده در بالا، شما می بایست مدارک لازم را برای اخذ ویزای چین آماده نمایید. مدارک لازم برای اخذ ویزای دانشجویی به شرح زیر می باشد:

ویزای چین نوع  توریستی 1 ماه عادی در طی 15 روز کاری

ویزای چین نوع  توریستی 1 ماه فوری در طی 7 روز کاری

ویزای چین نوع تجاری انفرادی در طی 2 روز کاری

چه مدارکی برای ویزای چین لازم است :

گذرنامه + 1 قطعه عکس + فرم مشخصات فردی

 

پس از ویزای چین نوبت رزرو بلیط چین است

بعد از دریافت ویزای چین با خیال راحت می توانید رزرو و صدور بلیط پرواز های خارجی به چین را به ما بسپارید.

رزرو هتل در هر یک از شهرهای چین

بعداز ویزای چین و رزرو و خرید بلیط هواپیما حالا ما رزرو هتل در پکن شانگهای گوانجو و در تمام شهر های چین با واچر رسمی را آنگونه که شما بخواهید انجام می دهیم.

کسب اطلاعات کامل و بروز:

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. تا از بروزترین اطلاعات پیرامون تور چین، ویزای چین، پروازها به چین ،هتل های چین و دیدنی های چین آگاه شوید.

ویزای مولتی 3 ماهه چین

ویزای مولتی 3 ماهه چین چیست؟

این نوع ویزای چین برای 2 بار ورود به کشور چین می باشد. که بیشتر تجار و کسانی که باید چند بار در طول سه ماه به کشور چین مسافرت کنند. مناسب می باشد. هزینه و قیمت این نوع ویزای 3 ماهه چین 350 دلار می باشد. که نیاز به 20 روز کاری برای اخذ آن از سفارت کشور چین دارد.

در صورتی که بخواهید این نوع ویزای چین را به صورت فوری دریافت کنید. قیمت و هزینه آن کمی افزایش می یابد. یعنی برای دریافت ویزای مولتی سه ماهه چین به صورت فوری باید. 430 دلار هزینه کرد. و زمان انتظار برای دریافت ویزا از 20 روز کاری به 5 روز کاری کاهش می یابد.

برای دریافت هرگونه اطلاعات و اخذ انواع ویزای چین:ویزای توریستی چین،ویزای گروهی چین،ویزای تجاری چین،ویزای مولتی چین،ویزای 3 ماهه چین،ویزای 6ماهه چین، ویزای یکساله چین با ما  تماس بگیرید.

قیمت ویزای چین
ویزای توریستی انفرادی چین 160 دلار
ویزای فوری توریستی چین هر نفر 90 دلار
ویزای تجاری چین $F 320 دلار
ویزای تجاری فوری چین F 410 سه روز عادی
شرايط اخذ ويزا براي كشور چين عادي- توريستي: شركت در تورهاي مسافرتي، داشتن دعوتنامه رسمي، گذرنامه معتبر تا حداقل 6 ماه، فرم سفارت، يك عكس، بليت رفت و برگشت، تقاضاي رواديد حداقل يك هفته قبل از مسافرت به سفارت ارائه شود بين هر دو سفر 6 ماه فاصله باشد. ویزای تجاری چین: دعوتنامه از شركت چيني به سفارت تلكس يا فكس شود. مدارك دال بر سابقه همكاري با چين، بليت رفت و برگشت، ویزای تحصیلی: پذيرش از دانشگاه چين- براي اطلاعات بيشتر از دانشگاهها به بخش فرهنگي سفارت مراجعه فرماييد. داشتن دعوتنامه از کشور مقصد یا داشتن یادداشت از طرف دولت.


نکات مهم برای اخذ ویزا:

 تغییر قیمت های پکیج به دلیل نوسان قیمت دلار،یورو یا هزینه دعوتنامه و یا تغییر نرخ سفارت ممکن میباشد
آدرس و تلفن محل سکونت،محل کارو عنوان شغل جهت تکمیل فرم سفارت لازم است
جهت اخذ ویزای گروهی چین،حداقل 5 گذرنامه لازم است.
در صورتیکه صدور ویزا توسط سفارت به دلایل تعطیلی سفارت ،تشابه اسمی،اختلافات سیاسی و مشکلات شرکت دعوت کننده و غیره که از حوزه اختیارات آژانس خدمات مسافرت هوایی آتی خارج است،به تاخیر بیافتد و یا رد شود،از عهده این شرکت خارج است و هزینه دعوتنامه یا ویزا مسترد نخواهد شد.

نوع ویزا                 مدت زمان تحویل ویزا
توريستي گروهي عادي         12 روز كاري   
 

توريستي گروهي فوري         7 روز كاري     
 

توريستي گروهي تاپ ارجنت   5  روز كاري   
 

تجاري 30 روزه عادي            20 روز كاري   
 

تجاري 30 روزه فوري             3 روز كاري    

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 211
بازدید دیروز : 226
بازدید هفته : 458
بازدید ماه : 458
بازدید کل : 458
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3