تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

تور چین - ویزای چین - خیلی سریع

ویزای  توریستی چین

مدت اعتبار این نوع ویزای چین : 1 ماه 

زمان اخذ ویزای چین : 7 الي 10 روز كاري –  - حداقل 5 نفر + مدارک مورد نیاز ویزای چین : پاسپورت +2 قطعه عکس

ویزای 3 ماهه دبل تجاری چین

مدت اعتبار: 3 ماه یا 90 روز اقامت - زمان اخذ ویزا: 20 الي 25 روز كاري – - مدارک مورد نیاز: پاسپورت +2 قطعه عکس + مشخصات

ویزای فوری L انفرادی

مدت اعتبار: 1 ماه یا 30 روز اقامت - زمان اخذ ویزا: 4  روز كاري – - مدارک مورد نیاز: پاسپورت +2 قطعه عکس + مشخصات

ویزای هنگ کنگ

مدت اعتبار: 3 ماه - زمان اخذ ویزا: 35 روز كاري –- مدارک مورد نیاز: پاسپورت +1 قطعه عکس //

ویزای هند

مدت اعتبار: 1 ماه - زمان اخذ ویزا: 5 الي 7 روز كاري –  تومان - مدارک مورد نیاز: پاسپورت +2 قطعه عکس + کپی شناسنامه

,,--------------------------------------------------

توضیحات:

حداقل اعتبار پاسپورت 7 ماه از تاريخ مسافرت  مي باشد . (اندازه عکس جهت ویزای چین 8.4*3.3 می باشد) / در صورت تاخير و يا عدم صدور ويزا از طرف سفارت آژانس هيچگونه مسئوليتي ندارد. / كنترل پاسپورت از نظر هر گونه ممنوعيت به عهده آژانس ثبت نام كننده مي باشد. / ضمنا" اين شركت داراي تورهاي تفريحي چين هر هفته و تور گوانگجو مي باشد./ رزرو هتل و خدمات (ترانسفر، راهنما، گشت و... ) در کلیه شهرهای چین انجام می گیرد.

----------------------------------------------------

برای دریافت اطلاعات تکمیلی با شماره دفتر ما تماس بگیرید.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 81
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 82
بازدید ماه : 82
بازدید کل : 82
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3