تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

نحوه اخذ ویزا چین و مدارک لازم برای آن :

 قیمت همه انواع ویزای چین :

  • ویزا انفرادی عادی ۱۱۵ دلار
  • ویزا گروهی عادی ۹۵ دلار
  • ویزا انفرادی فوری ۱۴۵ دلار
  • ویزا گروهی فوری ۱۲۵ دلار
  • ویزا تجاری ۲۸۰ دلار
  • سه ماهه تجاری دبل ۴۷۰ دلار
  • شش ماهه تجاری مولتی پل ۹۰۰ دلار 
  • ویزا یکساله مولتی پل ۱۳۰۰ دلار


ویزا چین
ویزا چین


مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

 

  •     اصل پاسپورت
  •     ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  •     اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن


 قیمت همه ی انواع ویزای چین

شرایط اخذ ویزا چین :

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی ، ویزا انفرادی ، ویزا تجاری ، ویزا مولتی چین

ویزا گروهی چین ۴۰ روز ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود

ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود

ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود

ویزا مولتی ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد اما در هر بار ورود نهایتا تا ۳۰ روز میتوانید در چین اقامت داشته باشید. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است

برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.



 برای دریافت اطلاعات سایر انواع ویزا چین با ما تماس بگیرید.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 294
بازدید دیروز : 155
بازدید هفته : 10666
بازدید ماه : 11186
بازدید کل : 11186
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3