تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

نرخ ویزای انفرادی چین 170 دلار می باشد.

قیمت ویزای انفرادی چین فقط 170 دلار میباشد.

 ویزای تجاری یا انفرادی چین

ویزای تجاری چین دارای اعتبار نود روزه برای یکبار ورود به کشور جمهوری خلق چین است که 15 روز تا یک ماه  اعتبار اقامت در این کشور را نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد

ویزای گروهی یا توریستی چین


این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :


اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

برای اخذ انواع ویزای چین می توانید با ما تماس بگیرید.

قیمت ویزای گروهی چین 98 دلار

نرخ ویزای گروهی چین 98 دلار

تور چین بهار 94

تور چین بهار 94 , تور چین , ویزای گروهی چین ارزان , ویزای توریستی چین , قیمت ویزای توریستی چین , اخذ ویزای تجاری چین , گرفتن ویزای تجاری چین , ویزای تجاری چین 94 ,نرخ ویزای توریستی چین , ویزای انفرادی چین , قیمت ویزای انفرادی چین , نرخ ویزای انفرادی چین , ویزای انفرادی چین ارزان , اخذ ویزای انفرادی چین , گرفتن ویزای انفرادی چین , ویزای گروهی چین , قیمت ویزای گروهی چین , نرخ ویزای گروهی چین , اخذ ویزای گروهی چین , گرفتن ویزای گروهی چین , ویزای توریستی چین 94 , اخذ ویزای توریستی چین , کرفتن ویزای توریستی چین , ویزای تجاری چین , قیمت ویزای تجاری چین , نرخ ویزای تجاری چین , ویزای تجاری چین ارزان , روادید چین , شرایط ویزای چین ,

 اخذ  ویزای تجاری یا انفرادی چین


این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه  اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد


تور چین

قیمت ویزای انفرادی چین 175 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 175 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است



مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت


تور چین  کلیک نمایید


قیمت ویزای گروهی چین 95 دلار

نرخ ویزای گروهی چین 95 دلار

 

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 94

هر گونه سوالی درباره انواع ویزای قابل حصول چین دارید بدون تعارف از ما بپرسید. فقط کافی است که تلفن کنید!

ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

ویزای تجاری چین

ویزای انفرادی چین

ویزای انفرادی چین یا همان ویزای تجاری چین دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه  اعتبار اقامت نیز دارد. این نوع ویزا چین به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. 

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 94- تور چین

تور چین

قیمت ویزای انفرادی چین 155 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 155 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.

 

مدارکی که برای گرفتن ویزای چین لازم است :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 



ادامه مطلب ...

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 93

ویزای تجاری چین یا ویزای انفرادی چین

ویزای تجاری چین دارای اعتبار به مدت سه ماه می باشد که با این ویزا چین هر شخص فقط یکبار می تواند به کشور جمهوری چین وارد شود و 15 روز تا 30 روز اعتبار برای اقامت دارد .  این نوع ویزا چین  به صورت کاغذ ویژه که غیر قابل جعل شدن می باشد است که به یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین الصاق می شود.

قابل ذکر است انواع دیگری ویزا چین برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سخت تر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد

 

قیمت ویزای انفرادی چین 155 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 155 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 

قیمت ویزای گروهی چین 95 دلار

نرخ ویزای گروهی چین 95 دلار

ما مجری تور چین و اخذ ویزای چین از سفارتخانه چین هستیم با ما تماس بگیرید.

تور چین 93

هر ساله در کشور چین نمایشگاه های بین المللی بسیار معتبر و معروفی مثل نمایشگاه کاتون برپا می شود که از سراسر دنیا گردشگران و صاحبان صنایع و مشاغل زیادی را به خود جذب می کند.

تور نمایشگاهی چین
9 شب و 10 روز
10 شب و 11 روز

خدمات تور نمایشگاه چین : پرواز مستقیم هواپیمائی ماهان ایر به گوانگجو ویزای انفرادی چین – اقامت در هتل 5 ستاره با صبحانه – ترانسفر فرودگاهی و بین شهری و نمایشگاه – راهنمای فارسی زبان – نقشه مترو – استقبال در فرودگاه با تابلوی گرین گروپ (GREEN GROUP ) – گشت با ناهار در شنزن )رستوران باربیگو برزیلی ( - بازدید از Window of the world (including the night show)


محصولات- فاز یک:
15 – 19 OCT

ماشین الات صنعتی سبک و سنگین – انواع موتور سیکلت و قطعات یدکی – انواع دوچرخه و قطعات – قطعات یدکی خودرو – محصولات شیمیائی – ابزار و یراق – لوازم خودرو – لوازم برقی منزل – لوازم برقی مصرفی – محصولات الکتریکی و الکترونیکی – محصولات کامپیوتری و صنایع وابسته – موبایل – قطعات یدکی و تجهیزات – محصولات روشنایی و لوستر – ماشین الات ساختمانی – لوازم ساختمانی و تزئینی- انواع کاشی و سرامیک –محصولات ایمنی و اتش نشانی – انواع کف پوش و کاغذ دیواری – MDF – کابینت و یراق
آلات

محصولات-فاز دو:
23 – 27 OCT

کلیه لوازم خانه و آشپزخانه غیر برقی – لوازم نظافت خانه – سرامیک های هنری و دکوری – دکوراسیون منازل – محصولات شیشه ای و هنری – مبلمان منزل و اداری و صنایع مربوطه – لوازم باغبانی – محصولات سنگ و فلز – گل مصنوعی – محصولات بهداشتی و بهداشت فردی – لوازم ارایش و زیبایی – ساعت و لوازم نوری – انواع اسباب بازی – لوازم تبلیغاتی و هدایا – محصولات فستیوال و کادوئی – دکوراسیون فلزی و سنگین – عینک و لنز – بدلیجات و هدایا

محصولات-فاز سه:
31 0CT – 04 NOV

پوشاک مردانه و زنانه – پوشاک کودکان –پوشاک ورزشی و راحتی – خز، چرم ، کرک و محصولات مرتبط – منسوجات و بافندگی – فرش و پرده های نقش دار – انواع پارچه –انواع پتو- محصولات و صنایع غذائی – محصولات بومی و صنایع دستی – محصولات و تجهیزات پزشکی – محصولات ورزشی وتفریحی – لوازم اداری - لوازم التحریر – کیف وکفش و چمدان – جعبه و بسته بندی هایپ تبلیغاتی

تور چین | ویزای چین


خدمات ویژه این تور چین :
یکی از محاسن این سری تور های چین پرواز مستقیم ماهان به گوانجو، اقامت و اسکان در هتل 5 با صبحانه، ویزای انفرادی چین، ترانسفر فرودگاهی و بین شهری و نمایشگاه، راهنمای فارسی زبان، نقشه مترو، استقبال در فرودگاه، گشت با ناهار در شنزن و ...


تور نمایشگاهی چین 93


محصولات فاز 1
OCT 15 - 19 محصولات آلات صنعتی سبک و سنگین – انواع موتور سیکلت و قطعات یدکی – انواع دوچرخه و قطعات – قطعات یدکی خودرو – محصولات شیمیائی – ابزار و یراق – لوازم خودرو – لوازم برقی منزل – لوازم برقی مصرفی – محصولات الکتریکی و الکترونیکی – محصولات کامپیوتری و صنایع وابسته – موبایل – قطعات یدکی و تجهیزات – محصولات روشنایی و لوستر – ماشین آلات ساختمانی – لوازم ساختمانی و تزئینی – انواع کاشی و سرامیک – محصولات ایمنی وآتش نشانی – انواع کف پوش و کاغذ دیواری – MDF – کابینت و یراق آلات

محصولات فاز 2
23 – 27 OCT کلیه لوازم خانه و آشپزخانه غیر برقی – لوازم نظافت خانه – سرامیک های هنری و دکوری – دکوراسیون منازل – محصولات شیشه ای و هنری – مبلمان منزل و اداری و صنایع مربوطه – لوازم باغبانی – محصولات سنگ و فلز – گل مصنوعی – محصولات بهداشتی و بهداشت فردی – لوازم آرایش و زیبایی – ساعت و لوازم نوری – انواع اسباب بازی – لوازم تبلیغاتی و هدایا – محصولات فستیوال و کادوئی – دکوراسیون فلزی و سنگین – عینک و لنز – بدلیجات و هدایا

محصولات فاز 3
31 OCT – 04 NOV پوشاک مردانه و زنانه – پوشاک کودکان – پوشاک ورزشی و راحتی – خز، چرم، کرک و محصولات مرتبط – منسوجات و بافندگی – فرش و پرده های نقش دار – انواع پارچه – انواع پتو – محصولات و صنایع غذائی – محصولات بومی و صنایع دستی – محصولات و تجهیزات پزشکی – محصولات ورزشی و تفریحی – لوازم اداری – لوازم التحریر – کیف و کفش و چمدان – جعبه و بسته بندی های تبلیغاتی- تور چین-ویزای چین

ویزای چین++ China Visa

خدمات تخصصی ویزای چین را از ما بخواهید

دو نوع ویزای چین برای مسافرت به چین لازم است :

اول : ویزای گروهی چین یا همان ویزای توریستی چین

دوم : ویزای تجاری چین یا ویزای انفرادی چین

 

ویزای چین-تور چین

 

ویزای توریستی چین
این نوع ویزای چین جهت استفاده گروههای بیش از پنج نفرصادر می گرددکه حداقل دونفرمی بایست به کشور چین وارد شوند.وبرای اندسته افرادی مفیداست که با هم سفرمی کنند وقصد دارند هزینه دیزای چین انها نسبت به ویزای تجاری ارزانتر شود.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.


ویزای تجاری چین یا ویزای انفرادی چین
این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری نیازمنداست. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.زاق

برای تور چین به چه مدارکی نیاز دایم ؟
1- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
2- اصل و کپی دعوتنامه رسمی
3- فرم پر شده مخصوص سفارت (Application Form)
4- عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم
5- اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی
6- رزرواسیون هتل محل اقامت
برای مشاهده لیست قیمتها وجاذبه های توریستی چین به سایت ما

هزینه ویزای چین تابستان93

  با شروع فصل تابستان در کشورمان فصل مسافرت و  انواع تورهای داخلی و تورهای خارجی گرم می شود . به همین دلیل تمام  هموطنانی که قصد مسافرت دارند بهتر است که از همین ابتدای فصل تابستان تصمیم و برنامه ریزی نمایند تا با مشکل شلوغی تور ها مواجه نشوند . پس برای تمام کسانی که امسال تابستان می خواهند برای گردش و تفریح و برخی هم برای تجارت در تابستان تور چین پکن شانگهای گوانجو هانگزو ویا سایر شهرهای کشور چین را انتخاب کنند. برای کمک به تصمیم گیری بهتر آنها قیمت ویزای چین تابستان 93 را برایشان ذکر می کنیم:

 

هزینه ویزای چین و مدارک لازم برای اخذ ویزا چین

  • اصل پاسپورت
  • قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  • اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن

 

شرایط و هزینه اخذ ویزا چین

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین، ویزا انفرادی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین

ویزا انفرادی چین  یا همان ویزای تجاری چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری برای شما اخذ می شود ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود

هزینه ویزای انفرادی چین  135دلار

 

انواع ویزای چین :

  • ویزای گروهی چین 

ویزای گروهی چین ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود.

  • ویزای انفرادی چین

ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این ویزا کلا در ۳ روز کاری اخذ می شود.

  • ویزای تجاری چین

ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود.

  • ویزای مولتی چین

این نوع ویزای چین برای 2 بار ورود به کشور چین می باشد. که بیشتر تجار و کسانی که باید چند بار در طول سه ماه به کشور چین مسافرت کنند. مناسب می باشد.


لطفا برای دریافت اطلاعات کامل تماس بگیرید.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 328
بازدید دیروز : 155
بازدید هفته : 10700
بازدید ماه : 11220
بازدید کل : 11220
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3