تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

تور چین-ویزای چین- China Visa -تخصص ماست

چین پرجمعیت ترین کشور جهان که بیشتر از یک ششم جمعیت را در خود جای داده  است. و یکی از کهن ترین تمدن های بشری بر روی زمین خاکی چین که توانسته است در تمام زمینه ها به یکی از قدرت های اثر گذار تبدیل شود. حالا با صنعت توریسم خود در حال تبدیل شدن به یک رویا و آرزو برای هر انسانی می شود تا این کهن تمدن را از نزدیک در تور چین ببیند.

 

تور چین-ویزای چین- China Visa

 

کشور چین با اساطیر ازدها که روزی بدلیل فقری که داشتند می گفتند هرچیزی که پشت به افتاب بکند را می توان خورد ولی اکنون یکی از مدعیان اقتصادی دنیا هستند   تاپایان سال 2002،جمعیت این کشور به 1 میلیارد و 284 میلیون و530 هزار نفر میرسد  اكثر مردم چین در شرق كشور زندگی می کنند. 30 درصد برنج جهان در چین تولید می شود شهروندان کشور چین ،بیشتر از نژاد زرد هستند و در شرق كشور زندگی می‌کنند و به زبان ماندارین(چینی) سخن می‌گویند.

امروزه تعداد زیادی از ایرانیان مقصد گردشگری خودشون چین انتخاب می کنند چرا که هم واقعا اماکن تاریخی زیادی دارد و هم فاز تجاری خوبی دارد بخصوص اگر توی ایران از بازار شناخت خوبی داشته باشند لذا هرچند کشور چین واقعا بزرگ و وسیع است ولی بنده توی این وب سایت اطلاعات تقریبا کاملی را براتون گذاشتم که از اون می تونید استفاده کنید و به یک سفر خوبی بروید

 تور چین خوب را باید چگونه انتخاب کرد ؟

اولاباید اون شرکت مجری مستقیم باشه 

دوم هر انعطافی که شما بخواهید را داشته باشد نوع هتل تعداد روز شهرهای گوناگون و ...

سوم خدمات خوبی هم به شما بده چه توی ایران و چه توی چین 

ویزای چین چه جوری تهیه کنم ؟

اولا این کشور به شما به صورت انفرادی ویزا نمیده باید 5 نفر باشید یا هزینه 5 نفر را پرداخت کنید معمولا ده روز ویزا چین صادر میشه ولی فوری انهم هست اما گرونه

مدارک مورد نیاز ویزای چین

کپی پاسپورت

عکس رنگی زمینه سفید  

چین- تور چین - ویزای چین

 

برای گرفتن اخرین اطلاعات ویزای چین با ما تماس بگیرید

تلفن تماس 

اخذ ویزای چین - تور چین

تور چین با ویزای چین


کشور چین تا چند دهه پیش بقدری  فقیر و نیازمند بودند که هر چه در آسمان بود بغیر از هواپیما می خوردند ،هر چه توی دریا بود بغیر از کشتی می خوردند دیگه فکرشو بکن که موجودات روی زمین رو چکار می کردند ! این طنز که  نشان از واقعیت دارد را برای تلطیف حال و هوای شما گفتیم بگذریم. 

اما کشور چین در حال حاضر به یکی از غول های اقتصادی دنیا بدل شده است. این کشور در تمام زمینه ها برای سایر کشور ها یک مدعی جدی به حساب می آید . و یکی از این عرصه ها صنعت گردشگری می باشد . این کشور درصدد این است که تا سال 2020 میلادی در صنعت توریسم جهانی به مقام اول دنیا تبدیل شود.

کشور چین به اضافه این عزم ملی پتانسیل های بالایی در آثار تاریخی و باستانی و همچنین آثار و منابع طبیعی دارد . هر چند که این کشور به داشتن این منابع هم اکتفا نکرده است و دائما در حال انجام پروژها و سازههای منحصر به فردی است که در دنیای مدرن امروزی نیز رقیب نداشته باشند.

امروزه تعداد زیادی از ایرانیان یکی از مقاصد اولیه گردشگری خودشون چین رو انتخاب می کنند. و به همین خاطر تور چین در کشور ما نیز مانند سایر کشور های جهان از اهمیت خاصی برخوردار است. بسیاری از توریستها چین رو انتخاب می کنند چرا که هم واقعا اماکن تاریخی زیادی دارد و هم فاز تجاری خوبی دارد بخصوص اگر توی ایران از بازار شناخت خوبی داشته باشند.

هرچند کشور چین واقعا بزرگ و وسیع است ولی توی این وب سایت اطلاعات تقریبا کاملی را براتون گذاشته ایم که از اون می تونید استفاده کنید و به یک سفر خاطره انگیز خوبی بروید

 چگونه یک تور چین خوب انتخاب کرد ؟

اولاباید اون شرکتی که تور چین برگزار می کنه مجری مستقیم باشه

دوم هر انعطافی که شما بخواهید را داشته باشد نوع هتل تعداد روز شهرهای گوناگون و ...

سوم خدمات خوبی هم به شما بده چه توی ایران و چه توی چین

ویزای چین چه جوری تهیه کنم ؟

اولا این چین به شما به صورت انفرادی ویزا چین نمیده باید 5 نفر باشید یا هزینه 5 نفر را پرداخت کنید معمولا ده روز ویزای چین صادر میشه ولی فوری انهم هست اما گرونه

مدارک مورد نیاز برای  ویزای چین

کپی پاسپورت

عکس رنگی زمینه سفید  

    
برای گرفتن اخرین اطلاعات و تغییرات درباره اخذ ویزای چین با ما تماس بگیرید



 

تور چین-تورچین-دیدنی های چین-ویزای کشور چین.ویزای چین

ویزای کشور چین


خدمات تخصصی ویزای چین را با ما تجربه کنید . برای سفر به چین از دو نوع ویزای کشور چین می توان استفاده کرد :

  1. ویزای گروهی چین
  2. ویزای توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از پنج نفرصادر می گرددکه حداقل دو نفرمی بایست به کشور چین وارد شوند. و برای ان دسته افرادی مناسب می باشد. که با هم سفرمی کنند و هم تصمیم دارند هزینه ویزای چین آنها نسبت به ویزای تجاری چین ارزانتر شود . و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.

ویزای تجاری یا ویزای انفرادی چین

این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری نیازمنداست. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

برای تورچین به چه مدارکی نیاز دایم ؟

1- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
2- اصل و کپی دعوتنامه رسمی
3- فرم پر شده مخصوص سفارت (Application Form)
4- عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم
5- اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی
6- رزرواسیون هتل در چین محل اقامت
برای مشاهده لیست قیمتها وجاذبه های توریستی چین به قسمت دیدنی های چین در سایت ما
مراجعه فرمایید.

ویزای چین

ویزای چین

دریافت و اخذ ویزای چین در کمترین زمان ممکن را از ما بخواهید. اخذ انواع ویزای گروهی انفرادی و ویزای تجاری ،توریستی و تحصیلی چین را به ما بسپارید.

گذری بر معماری باستانی کشور چین

معماری‌های باستانی چین با بیش از هزاران سال قدمت همواره بر هارمونی و هماهنگی تأکید داشته است که این‌ هارمونی در ارتباط با طبیعت نیز دیده می‌شود.هدف نهایی،تلفیق بشریت با آسمان و زمین و رسیدن به«هماهنگی‌ بین بشر و طبیعت»بوده است.فلسفه‌ی«یین یانگ»1که در کتاب«چنج»2آمده است.مادر فلسفه سنتی چینی لقب‌ گرفته است.عقاید آن حول محور«هماهنگی بشر و طبیعت»است.آنچه که«طبیعت»نامیده می‌شود به معنی جهان‌ خارجی،جهان طبیعی و قوانین آن است.آنچه که«بشر»نامیده می‌شود به جامعه درونی،زندگی بشری و قوانین آن‌ دلالت می‌کند.این دو طرف وابسته به هم بر همدیگر تأثیر می‌گذارند،همدیگر را به جلو می‌برند و خصوصیات برابر و مساوی دارند.اگر چه از دید مردم مدرن«طبیعت و بشر»مقوله‌های متفاوتی هستند ولیکن از نقطه نظر گسترش‌ و یکپارچگی و به هم پیوستگی در فلسفه هماهنگ و سازگار هستند.از طرف دیگر اوج کمالی که توسط معماران قدیمی‌ چینی دنبال می‌شد بصورت هارمونی کامل در مجموعه معماری هماهنگ و در ساختارهای فردی واحدهای متشکل نمود پیدا کرد.

تخصص ما برگزاری تور چین و دریافت ویزای چین می باشد.

ويزای چين- china visa

اخذ ویزای چین


برای سفر به کشور باستانی و پرتمدن چین به طور معمول از سه نوع ویزای چین استفاده می توان نمود :

1 -  ویزای گروهی چین یا ویزای توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس، گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است. وبعضی وقتا اونهای که برای بیزنس به چین می روند اگر بیش از دو نفر باشند بهتره از این ویزا استفاده کنند البته اگر بخواند ارزون تموم کنند.

کمتر از 5 نفر نمیتوان برای این نوع ویزا تقاضا نمود و هزینه برای هر نفر 120 دلار میباشد که این نوع ویزا به صرفه ترین نوع ویزا میباشد که مدت اقامت آن 40 روز میباشد

2 -   ویزای تجاری چین یا ویزای انفرادی چین

این نوع ویزای چین دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه  اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.ز

 هزینه ویزای انفرادی چین 400 دلار و مدت زمان اخذ ویزا 20 روز کاری میباشد

3 -  ویزای 6 ماه مالتی چین

با این نوع ویزا شما میتوانید به مدت 6 ماه به هر تعدادی که بخواهید وارد کشور چین شوید این نوع ویزا برای افرادی که بیشتر تجارت را انجام میدهند مناسب میباشد .

برای اخذ این نوع ویزای چین شما باید حداقل یکی دوبار قبلا سابقه ویزای انفرادی چین داشته باشید.

قیمت و هزینه این نوع ویزای چین  2،800،000 تومان میباشد و مدت زمان محیا شدن 15 روز کاری میباشد.

ویزای چین - china visa - خدمات تخصصی ویزای چین

اخذ و دریافت انواع ویزای چین ویزای گروهی توریستی تجاری تحصیلی و دانشجویی 

دوستان عزیز و گرامی برای سفر به کشور چین و یا همراهی با تور چین می توان حداقل از دو نوع ویزا استفاده کرد. نوع اول از انواع ویزای چین :

ویزای  گروهی چین

یا همان

ویزای توریستی  چین


ویزای گروهی چین جهت استفاده گروههای بیشتر از پنج نفر صادر می گردد . که حداقل دو نفر می بایست به کشور  چین  وارد شوند. وبرای آندسته افرادی مفید است. که با هم سفر می کنند. و قصد دارند هزینه و قیمت ویزای چین  انها نسبت به  ویزای  تجاری ارزانتر و مقرون به صرفه تر باشد . و دارای 2 برگ می باشد. که یکی هنگام  ورود به  چین  و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه  چین  بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین  قید شده است. اما نوع دوم ویزای چین:

ویزای  تجاری چین

یا همان

ویزای انفرادی  چین


ویزای تجاری چین دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به کشور چین  می باشد. که 15 روز تا یک ماه اعتبار اقامت نیز دارد. این نوع ویزا به صورت یک برگ کاغذ ویژه غیر قابل جعل کردن می باشد. که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین  چسبانده می شود. لازم  به ذکر می باشد. انواع دیگری از ویزا برای چند بار ورود و خروج  به کشور چین و نیز  ویزای چین نامحدود برای ورود و خروج یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری آن سختتر ، طولانی تر و نیازمند مدارک بیشتر می باشد . همچنین ویزای تجاری چین از  ویزای  گروهی و یا توریستی  چین  شامل مدت زمان اعتبار بیشتر می باشد .

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 129
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 129
بازدید ماه : 129
بازدید کل : 129
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3